Ajax-spelers zeer gewild volgens Overmars: 'Nu een team met enorm veel potentie'


Marc Overmars doet zijn best om de selectie van Ajax komende zomer grotendeels intact te houden. Volgens de directeur spelersbeleid melden zich bijna dagelijks clubs in de Arena.


 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

Een rentree van Zlatan Ibrahimovic op de Europese velden komt volgens Italiaanse media steeds dichterbij. Sky Italia meldt dat Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de 37-jarige goalgetter, 'dagelijks contact' heeft met AC Milan. Een akkoord tussen beide partijen nadert. 

Laatste Transfernieuws

Frenkie de Jong wordt hevig in verband gebracht met een uitgaande transfer bij Ajax, waarbij Europese topclubs bereid zouden zijn tientallen miljoenen euro's te spenderen om de middenvelder te str...

Laatste Transfernieuws

Borussia Dortmund heeft grootse plannen met de Braziliaan Pedrinho. De Bundesliga-koploper ziet in de twintigjarige aanvaller van Corinthians een toekomstige sterspeler: een delegatie van BVB reisde onlangs af naar Brazilië voor oriënterende gesprekken. Corinthians verlangt minstens 25 miljoen euro voor Pedrinho, die ook al wordt begeerd door Ajax en Paris Saint-Germain. (Yahoo)