Arsenal en Liverpool willen Schalke 04-ster

Arsenal en Liverpool willen zich versterken met Max Meyer, de 22-jarige spelmaker van Schalke 04. De international van Duitsland is in het bezit van een aflopend contract in Gelsenkirchen en wordt ook gevolgd door Bayern München en AC Milan. (Daily Star)

 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

AC Milan heeft op het laatste moment afgezien van het huren van Quincy Promes. Spartak Moskou wilde de buitenspeler best verhuren, maar dan wel met een verplichte optie tot koop. Ook AS Roma was lange tijd geïnteresseerd in de 26-jarige Oranje-international. (Italiaanse media)

Laatste Transfernieuws

Ragnar Klavan vertrekt bij Liverpool. Jörgen Klopp gaf de Est toestemming om te gaan praten en Cagliari heeft toegehapt. Klavan tekent een 2-jarige deal bij de Serie A-club. Er zou ook Duitse interesse zijn geweest. In Liverpool hechtte ze blijkbaar niet veel waarde aan de verdediger, die voor 2,5 miljoen weg mocht. Het bericht Klopp laat ex-AZ’er Klavan voor schijtprijs vertrekken verscheen eerst op Sportnieuws.

Laatste Transfernieuws

Ragnar Klavan heeft de deur bij Liverpool na twee jaar achter zich dichtgetrokken. De 32-jarige verdediger zet zijn loopbaan voort bij Cagliari in de Serie A, bevestigen beide clubs vrijdag.