Avontuur in de VS na snel vertrek bij NAC: "Dolblij met deze kans"


Thomas Enevoldsen vervolgt zijn loopbaan in de Verenigde Staten. De dertigjarige Deen heeft een contract gesigneerd bij Orange County SC. Tot voor kort was Enevoldsen in dienst bij NAC Breda. Daar werd zijn verbintenis eind januari ontbonden. 

 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

Kostas Manolas staat in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München en Juventus. De verdediger van AS Roma heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij voor een bedrag van 36 miljoen euro overgenomen kan worden door buitenlandse ploegen. Beide clubs zijn op zoek naar defensieve versterking en willen dit bedrag te betalen voor de Griek. (Corriere dello Sport)

Laatste Transfernieuws

Claudio Ranieri gaat weer aan de slag in de Premier League. De Italiaan, die Leicester City aan de titel hielp, heeft een contract getekend bij Fulham. Dat bevestigde de club uit Londen op woensdag. 

Laatste Transfernieuws

Met adviseur Pierre van Hooijdonk als één van de nieuwe steunpilaren van de club wil NAC Breda in de komende maanden en jaren de weg omhoog weer vinden. Samen met trainer Mitchell van der Gaag, aandeelhouder Cor van Rooij en manager jeugdopleiding Tim Gilissen vormt Van Hooijdonk sinds deze week het zogenaamde 'technisch hart' van NAC. Er moet op korte termijn veel, héél veel gebeuren in het Rat Verlegh Stadion, schrijft het Algemeen Dagblad in een analyse.