Dzsudzsák verkiest contract in Midden-Oosten boven terugkeer in Eredivisie


Balázs Dzsudzsák keert dit seizoen definitief niet terug in de Eredivisie. De Hongaarse buitenspeler werd de afgelopen weken in verband gebracht met Fortuna Sittard, maar de club uit Limburg grijpt mi...

 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

Lasse Schöne weet nog niet waar hij na dit seizoen actief is. De 32-jarige Deen heeft het in ieder geval uitstekend naar zijn zin bij Ajax, waar hij in de loop der jaren van aanvallende middenvelder is omgeturnd tot controleur.

Laatste Transfernieuws

Anthony Martial kan zijn contract bij Manchester United verlengen, maar heeft diverse aanbiedingen van tafel geveegd. De Fransman lijkt zijn geluk elders te willen beproeven omdat hij onder José Mourinho amper aan spelen toekomt. United wil graag verlengen, maar heeft ook de optie om het aflopende contract van de aanvaller stilzwijgend met een jaar te verlengen. (RMC)

Laatste Transfernieuws

De toekomst van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord is nog onduidelijk. De trainer is in het bezit van een aflopend contract. Clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International voorspelt dat de partijen rond de winterstop in gesprek gaan.