NAC zoekt alvast naar Vreven-opvolger en kijkt rond in de Eredivisie


De League Two-wedstrijd tussen Coventry City en Luton Town heeft een van de meest vreemde doelpunten van het jaar opgeleverd. We noteren een fraaie 'hakpirouette' aan de zijlijn, een compleet mislukt schot en een halve redding van de doelman, waarna Peter Vincenti uiteindelijk de trekker over kan halen.NAC Breda heeft Ernest Faber op het oog als nieuwe trainer. De geboren Brabander kondigde onlangs zijn vertrek aan bij FC Groningen, terwijl de huidige NAC-trainer Stijn Vreven beschikt over een aflopend contract. NAC-directeur Hans Smulders is een groot bewonderaar van Faber. (Yellow Black Breda)


Aanvulling op het verhaal van @BSideRats vandaag. NAC en met name Smulders is al langer bezig om Faber naar Breda te halen als trainer. Smulder is erg gecharmeerd van Faber en nu de laatstgenoemde transfervrij is, ligt de weg volledig open. #NACpraat
— Yellow Black Breda (@YBBreda) March 13, 2018

 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

Stanley N'Soki verlengde maandag zijn contract bij Paris Saint-Germain en dat was een tegenvaller voor FC Barcelona. De Catalanen wilden de negentienjarige linksback wegkapen uit Parijs. De Franse kampioen kon het niet nalaten om een sneer uit te delen aan Barça: 'Se queda', 'hij blijft', schreef de club bij de aankondiging van de contractverlenging. (El Mundo Deportivo)

Laatste Transfernieuws

De voetballoopbaan van Danko Lazovic is geschiedenis. De 35-jarige aanvaller heeft per direct een punt achter zijn carrière gezet, zo is woensdag duidelijk geworden. Hij stond nog onder contract bij FC Vidi, maar heeft zijn contract laten ontbinden.

Laatste Transfernieuws

Álvaro Negredo gaat voetballen in de Verenigde Arabische Emiraten. De Spaanse aanvaller van Besiktas heeft een 2-jarig contract ondertekend bij Al-Nasr. Negredo was de afgelopen weken nog basisspeler bij de Turkse club waar hij teamgenoot was van Ryan Babel en Jeremain Lens. Flinke carrière Negredo, 33 jaar inmiddels, heeft al voor een flink aantal clubs… Het bericht Babel en Lens zien basisspeler Negredo per direct vertrekken bij Besiktas verscheen eerst op Sportnieuws.