Nieuw tv-contract Premier League levert weer miljarden op


De verkoop van de uitzendrechten voor de Engelse Premier League voor de periode medio 2019-medio 2022 heeft weer miljarden opgeleverd. Sky Sports en BT Sport betalen in totaal 4,46 miljard Britse pond, omgerekend ongeveer 5 miljard euro, voor de rechten.

 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

Fulham stelde woensdag Claudio Ranieri aan als de opvolger van Slaviša Jokanovi?, maar eigenaar Shahid Khan had eigenlijk een andere voormalig Premier League-manager op het oog: Arsene Wenger.

Laatste Transfernieuws

Ryan Babel gaat komende zomer een lucratieve transfer maken naar Galatasaray. De Oranje-aanvaller en zijn zaakwaarnemer hebben deze week overeenstemming bereikt met de Turkse grootmacht. Bij Galatasaray gaat Babel (31) dik drie miljoen euro verdienen. Met zijn huidige club Besiktas werd hij het niet eens over een nieuwe contract. (Turkse media)

Laatste Transfernieuws

Kostas Manolas staat in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München en Juventus. De verdediger van AS Roma heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij voor een bedrag van 36 miljoen euro overgenomen kan worden door buitenlandse ploegen. Beide clubs zijn op zoek naar defensieve versterking en willen dit bedrag te betalen voor de Griek. (Corriere dello Sport)