PSG dicht bij komst van Boateng


Paris Saint-Germain heeft Jerome Boateng een 'zeer interessant' contractvoorstel gedaan. De Franse kampioen is nu in onderhandeling met Bayern München, dat eerder al aankondigde dat de Duitse verdediger bij een goed bod mag vertrekken. Boateng lijkt zo'n vijftig tot zestig miljoen euro op te moeten leveren. (Le10Sport)

 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

Kostas Manolas staat in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München en Juventus. De verdediger van AS Roma heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij voor een bedrag van 36 miljoen euro overgenomen kan worden door buitenlandse ploegen. Beide clubs zijn op zoek naar defensieve versterking en willen dit bedrag te betalen voor de Griek. (Corriere dello Sport)

Laatste Transfernieuws

Borussia Dortmund heeft grootse plannen met de Braziliaan Pedrinho. De Bundesliga-koploper ziet in de twintigjarige aanvaller van Corinthians een toekomstige sterspeler: een delegatie van BVB reisde onlangs af naar Brazilië voor oriënterende gesprekken. Corinthians verlangt minstens 25 miljoen euro voor Pedrinho, die ook al wordt begeerd door Ajax en Paris Saint-Germain. (Yahoo)

Laatste Transfernieuws

Bayern München gaat met Real Madrid strijden om Espanyol-verdediger Mario Hermoso. Der Rekordmeister heeft veertig miljoen euro over voor de jeugdinternational van Spanje. Hermoso is opgeleid bij Real Madrid, dat bij zijn vertrek naar Espanyol een terugkoopclausule van 7,5 miljoen euro heeft bedongen. (Sky)