PSV maakt werk van komst WK-ganger Panama


PSV maakt werk van de komst van Michael Murillo. De Panamese verdediger werd deze week voor het eerst gelinkt aan de Eindhovense club, die nu aan spijkers met koppen wil slaan. Inmiddels heeft PSV een eerste bod uitgebracht. Ook het Belgische Standard Luik is concreet voor de rechtsback van New York Red Bulls. (MLS Transfers)

 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

Kostas Manolas staat in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München en Juventus. De verdediger van AS Roma heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij voor een bedrag van 36 miljoen euro overgenomen kan worden door buitenlandse ploegen. Beide clubs zijn op zoek naar defensieve versterking en willen dit bedrag te betalen voor de Griek. (Corriere dello Sport)

Laatste Transfernieuws

Het is niet gezegd dat Kenny Tete ook volgend seizoen voor Olympique Lyon speelt. De rechtsback is niet altijd zeker van een basisplaats bij les Gones en kwam dit seizoen pas één keer in actie in de ...

Laatste Transfernieuws

Mesut Özil heeft afgelopen jaar de kans afgeslagen om in Azië een astronomisch salaris op te strijken. Een aantal ploegen was bereid om de Turkse spelmaker van Arsenal ruim één miljoen euro per week (!) te bieden. Dat meldt London Evening Standard dinsdag.