Roda JC verrast en haalt supersub terug naar Kerkrade: 'Kan het niveau aan'


Roda JC heeft een oude bekende naar het Parkstad Limburg Stadion gehaald. Maecky Ngombo speelde in het seizoen 2015/2016 al voor de Limburgers en heeft vrijdagmiddag zijn handtekening onder een contract gezet, dat hem tot het einde van het seizoen in Kerkrade houdt.

 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

Lasse Schöne weet nog niet waar hij na dit seizoen actief is. De 32-jarige Deen heeft het in ieder geval uitstekend naar zijn zin bij Ajax, waar hij in de loop der jaren van aanvallende middenvelder is omgeturnd tot controleur.

Laatste Transfernieuws

Anthony Martial kan zijn contract bij Manchester United verlengen, maar heeft diverse aanbiedingen van tafel geveegd. De Fransman lijkt zijn geluk elders te willen beproeven omdat hij onder José Mourinho amper aan spelen toekomt. United wil graag verlengen, maar heeft ook de optie om het aflopende contract van de aanvaller stilzwijgend met een jaar te verlengen. (RMC)

Laatste Transfernieuws

Manchester City lijkt serieus in de race voor de handtekening van Frenkie de Jong. De Engelse grootmacht wordt al geruime tijd in verband gebracht met de 21-jarige Ajacied, maar het Algemeen Dagblad weet het nu zeker: De Jong is één van de 'top transfer targets' van de regerend Engels kampioen. De club zou een bedrag van liefst zeventig miljoen euro over hebben voor De Jong.