'Wolfsburg kan stekker uit Younes-deal trekken; Ajacied mogelijk naar de rechter'

Een nieuw hoofdstuk in de soap rond Amin Younes. De kans bestaat volgens het Duitse Kicker dat de 24-jarige Ajacied en zijn zaakwaarnemer spoedig naar de rechter stappen. VfL Wolfsburg kan de stekker uit de deal trekken.

 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

AC Milan heeft op het laatste moment afgezien van het huren van Quincy Promes. Spartak Moskou wilde de buitenspeler best verhuren, maar dan wel met een verplichte optie tot koop. Ook AS Roma was lange tijd geïnteresseerd in de 26-jarige Oranje-international. (Italiaanse media)

Laatste Transfernieuws

Ragnar Klavan vertrekt bij Liverpool. Jörgen Klopp gaf de Est toestemming om te gaan praten en Cagliari heeft toegehapt. Klavan tekent een 2-jarige deal bij de Serie A-club. Er zou ook Duitse interesse zijn geweest. In Liverpool hechtte ze blijkbaar niet veel waarde aan de verdediger, die voor 2,5 miljoen weg mocht. Het bericht Klopp laat ex-AZ’er Klavan voor schijtprijs vertrekken verscheen eerst op Sportnieuws.

Laatste Transfernieuws

Real Madrid heeft liefst driehonderd miljoen euro te besteden, maar houdt het geld vooralsnog op zak. Dat heeft volgens Marca alles te maken met de situatie van Neymar. Het is niet uitgesloten dat de Braziliaanse ster alsnog naar Real verkast.